Junior Associate Dmatch 

p

JOB DETAILS

Posted: 2018-12-20
Location: Stockholm
Job type: Full time

 

p

JOB DESCRIPTION

Job title: Junior Associate

 

Dmatch fortsätter att expandera och vi söker nu en Junior Associate. Hos Dmatch får du göra en annorlunda konsultkarriär och arbeta med både chefer och specialister inom primärt Tech-industrin.

ARBETSUPPGIFTER

Som Junior Associate kommer du ha en viktig roll i teamet. Du erbjuds en bred roll som innehåller allt från att söka efter kandidater, leda interna projekt, hantera kundkontakter, intervjua kandidater samt ansvara för övergripande administration. Du kommer att arbeta med rekryteringar framför allt till Tech-industrin men även inom övriga branscher och organisationer som söker olika Tech/digitala-befattningar. Nivån på rollerna är allt från chefs- och specialistroller inom Tech-industrin till chefer och specialister inom övriga näringslivet samt organisationer, vilket kräver flexibilitet, kreativitet och god slutledningsförmåga. Genom att jobba med framför allt Tech-industrin kommer du efterhand att få en djup förståelse för teknik, affärer, innovation och industrins behov i kombination med möjlighet att få utväxling för din förmåga att projektleda. Dmatch AB erbjuder dig goda villkor i en professionell och dynamisk arbetsmiljö i centrala Stockholm med flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter samt spännande kunder.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

  • Genomföra search, kartläggningar och research
  • Projektleda rekryteringsprocesserna både internt och externt
  • Kortare kandidatintervjuer
  • Presentera kandidater för kund, hantera kundrelation
  • Bidra i försäljningsprocessen (prospektmöten, offerter, etc.)
  • Genomföra undersökningar, analysera material och skriva rapporter om Tech- industrins utmaningar och behov

 

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har ett genuint intresse av Tech-industrin, dess utveckling och utmaningar men även för samhällsutveckling och människor. Egenskaper vi värdesätter är att du har ett stort intresse för olika Tech- och affärsfrågor, gillar att bryta ny mark och starta upp nya områden, men är samtidigt analytisk, kommunikativ och strukturerad.

Du har 1-3 års relevant arbetserfarenhet och som person är du resultatinriktad, drivande, en lagspelare samt har ett väl utvecklat sinne för detaljer. Du känner stort engagemang för organisations- och strategifrågor och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos dina kollegor genom din analytiska kapacitet, leveranssäkerhet och fokus på kvalitet. Vi tror att du minimum har en Kandidatexamen inom relevant område (t ex teknik, ekonomi, systemvetenskap, beteendevetenskap).

REKRYTERINGSPROCESSEN

Steg 1 – CV-baserad intervju:
det första intervjutillfället är en CV-baserad intervju.
Steg 2 – Djupintervju:
inför den andra intervjun kommer vi att be dig fylla i ett personlighet- och begåvningstest. Resultatet återkopplar vi till dig och det utgör även underlag för en givande diskussion om vem du är, dina drivkrafter, styrkor och svagheter.
Steg 3 – Slutintervju:
under slutintervjun träffar du vår VD och/eller Partner. Upplever vi att vi är rätt för varandra ber vi dig om referenser.

ANSÖKAN

Du ansöker till rollen som Junior Associate genom att maila ditt CV samt ett kort personligt brev där du beskriver vem du är och varför du vill arbeta hos oss till rebecca.urhrfeldt@dmatch.se Urvalet sker löpande. Befattningen är belägen på vårt Stockholmskontor, Strandvägen 5B.

FRÅGOR OCH KONTAKT

Vid frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Uhrfeldt på telefonnummer 070-484 00 83 eller rebecca.uhrfeldt@dmatch.se

OM DMATCH AB

Dmatch AB är ett entreprenörsdrivet, familjeägt och snabbrörligt företag inom Rekrytering och Interim, specialiserat mot Tech – Digital – ICT. Vi kombinerar kompetens från två branscher: gedigen erfarenhet och kunskap om den globala Tech industrin, samt Rekrytering och Interim. Dmatch är en del av Michaël Berglund AB, en av de ledande Executive Search firmorna i Sverige. Vi är aktiva i Stockholm, Öresundsregionen och Göteborg, med kontor i Stockholm och Helsingborg. Ytterligare information kring Dmatch AB finns på www.dmatch.se.

DO YOU WANT MORE INFORMATION?

We’re looking forward to answer your questions and supply you with more information. Please contact:

Robin Berglund
robin.berglund@dmatch.se
+46 72 574 62 91

POLICY ON HANDLING OF INFORMATION

As a recruitment and staffing company, we collect information and data about you as a candidate. We handle all information and data in a safe and secure way to protect your integrity. Our working processes and IT-support systems are developed to comply with and strictly follow the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR). Please read more in Dmatch Privacy Policy.