Dmatch Executive Interim Search - för Techindustrin

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Det här är Dmatch Executive Interim

Som ett ledande bolag inom executive search och rekrytering med bas i Stockholm, använder vi etablerade metoder och processer för att hitta och matcha rätt interimskonsulter och specialister med din verksamhet.

Vi placerar interimskonsulter och specialister på korta till medel-långa uppdrag hos våra kunder inom Tech, Digital och IT. Processen är snabb då behoven oftast är omedelbara och placeringen sker oftast inom dagar eller veckor.

Vi säkerställer en högkvalitativ och snabbrörlig process och tar ansvar för att onboardingen sker på ett effektivt och välfungerande sätt. Allt för att du, din organisation och kandidaten ska få maximal utväxling av varandra.

Tack vare våra egna erfarenheter från ledande befattningar på tech-bolag, vet vi vad som är viktigt för dig och kandidaten. 

Hör av dig

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Bli en Dmatch Executive Interim

Gå med i Dmatch Executive Interim group och få nyheter direkt om nya uppdrag och möjligheter att jobba med våra kunder inom Tech, Digital och IT.

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi

 

dold

dold

Interim tech

Interim techSom ett ledande interim tech och executive search, baserat i Stockholm, använder vi väletablerade metoder och processer för att hitta och matcha rätt interim konsulter till ditt företag.

Vi tillhandahåller konsulter och specialister inom tech, digitalt och IT på kort, medellång och lång sikt. Dessutom är processen snabb, eftersom efterfrågan vanligtvis är omedelbar och placeringen vanligtvis är avklarad efter några dagar eller veckor, beroende på hur uppdraget ser ut.

D.math tar fullt ansvar för att rekryteringen sker på ett effektivt och snabbt sätt. Alltså kan ni förvänta er att ert företag och er personal kommer att få ut dra fördel och växa av med det nya engagemanget. För vi vet av erfarenhet av ledning inom tech, digitalt och IT vad som är viktigt för er och era kandidater.

Det finns många bekvämligheter med att anlita en interimskonsult. Bland annat har vi dessa fördelar:

  • Konsulter har erfarenhet ifrån många företag och kan i ett tidigt stadium vara i gång med ett effektivitet arbete och förslag på förbättringar.
  • En självgående och kvalificerad konsult kräver minimalt med tid för att bli insatt i verksamheten och komma i gång.
  • Hen kan vara på jobbet om inom dagar och snabbt anpassa sig till nya jobb och uppgifter.
  • Företaget betalar enbart för de timmar konsulten faktiskt arbetar. Därmed kan ni enkelt förkorta eller förlänga arbetstiden.
  • Konsulter är neutrala i förhållande till rådande stämningar och förhållningssätt som har satt sig i väggarna på företaget. I och med det kan konsulten med lätthet framföra åsikter som kan gynna företagets utveckling.

Interimskonsulter tech

Interimskonsulter techTack vare våra effektiva arbetssätt och kvalitetsnätverk kan vi säkerställa en effektiv och riktad rekrytering av interimskonsulter tech. Därför ska ni kontakta oss när ni söker en konsult eller chef. Oberoende av hur länge ni behöver tillsätta tjänsten kan vi hjälpa er. Exempelvis hjälper vi er om ni behöver interimskonsult eller en ledare inom digitalt, tech eller IT. Likaså hjälper vi er att hitta rätt nyckelperson oavsett förändringar i jobb, projekt eller arbetsuppgifter.

Vi tror på effektiva, okomplicerade processer och vi arbetar med ett stort nätverk av högkvalificerade konsulter. Som ett resultat är själva anställningsprocessen enkel, effektiv och korrekt.

Interimskonsult tech

Interimskonsult techNär ni kontaktar oss för att finna en interimkonsult tech kommer vi att överväga alla omständigheter för att säkerställa att vi förstår era behov, mål och utmaningar. Snart därefter rekommenderar lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Självklart är all kontakt med oss ​​konfidentiell och det tillkommer ingen initial kostnad.

Våra interimskonsulter har beprövade meritförteckningar och en gedigen portfölj av genomförda uppdrag. Dessa nyckelaktörer har bevisat att betydande förbättringar kan uppnås på mycket kort tid.

Även visstidsanställningsavtal ger oss gott om tid att hitta rätt personer. Också viktigt att notera är att många företag som väljer att samarbeta med oss ​​beslutar att gå över till tillsvidareanställning efter några månader. Om båda parter känner varandra väl innan de bestämmer sig för att anställa är detta vanligtvis en mycket säker anställningsmetod.

Hyra interim tech

Hyra interim techKontakta oss när ni funderar på att hyra interim tech konsult. Ty D. match är ett flexibelt och erfaret team med många års erfarenhet. Sammantaget tillhandahåller vi tjänster inom executive search, rekrytering och executive interim. Först och främst är vi specialiserade på tech, digitalt och IT. Därmed gör vi ditt företag framgångsrikt genom att investera i det som betyder mest: människor.

D.match är ett dynamiskt företag och en del av Michaël Berglund AB. Med bas i Skandinavien och med kontor i Stockholm och Öresund är vi en av Sveriges ledande executive search-byråer.

Vi har specialiserat oss på rekrytering och interim management, med fokus på tech, digitalt och IT. Därmed kan vi hitta rätt kompetens för ditt företag med hjälp av etablerade metoder och processer. Genom att säkerställa en snabb och högkvalitativ matchningsprocess och ta hand om nomineringsprocessen säkerställer vi att er organisation och era kandidater är de bästa för varandra. Vidare är våra tjänster skräddarsydda efter dina utmaningar och möjligheter, oavsett om du söker ett vikariat eller en heltidskonsult.

Vi kombinerar år av erfarenhet och expertis inom tech, digitalt och IT med starka executive search- och rekryteringsförmåga. Också strävar vi alltid efter långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Vårt mål och åtagande är att skapa värde för våra kunder. Därför strävar vi alltid efter att ge högsta kvalitet i allt vi gör.

Interimskonsulter IT

Interimskonsulter ITTillfälliga interimskonsulter IT är den bästa lösningen om ni har ett tillfälligt behov av en specifik kompetens som ni behöver på kort tid. Faktum är att det finns många anledningar till att en viss färdighet är nödvändig. Till exempel kan en eller flera anställda vara frånvarande på grund av föräldraledighet, arbetslöshet eller sjukdom. Alternativt kan du ha förlorat en viktig kompetens med kort varsel eller så har din organisation förändrats snabbt. Då behöver du också snabbt tillföra ny specialiserad personal. Oavsett orsak eller längd på uppdraget hittar D.match den expertis du behöver snabbt och utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom är interim den mest flexibla resurslösningen eftersom idén med interim är på kort tid tillsätta en tjänst som ni behöver i stunden. Sammantaget kan det vara ett bra alternativ för arbetsgivare som vill sänka fasta kostnader och ser på förlorad tid som förlorade pengar.

Att anställa medarbetare kan vara en tidskrävande process. Därför är det klokt att anlita oss på D.match. För, vi hjälper er att identifiera framtida kandidater och minska rekryteringsfel genom ett effektivt och beprövat förlopp. Också anpassar vi självklart processen efter era behov. Följaktligen är ni fullt delaktiga i processen att hitta rätt kandidat till en tjänst eller konsultjobb.