Dmatch – Hubben för Tech Professionals

Vi är ett ungt och snabbrörligt företag inom Rekrytering & Interim, specialiserat på Tech – Digital – ICT. Vi kombinerar gedigen erfarenhet från ICT-industrin med en solid bas inom rekrytering.

Vårt team

Robin Berglund

Robin Berglund

VD & medgrundare

robin.berglund@dmatch.se

+46 72 574 62 91

Robin Berglund är utbildad Civilekonom och Systemvetare från Lunds Universitet och University of California. Han har en bakgrund som konsult på Accenture och har sedan arbetat i ledande positioner på Ericsson inom försäljning, affärsutveckling och inköp i Sverige, Japan, Italien och Indonesien. Robins senaste befattningar inkluderar bland annat Global KAM, inköpschef och VP Regional Business Management för Global Services, med ansvar för Indien samt även Nordostasien. Robin är Styrelseledamot i  Michaël Berglund AB.

Stefan Johansson

Partner & medgrundare

stefan.johansson@dmatch.se

+46 76 888 91 15

Stefan Johansson är utbildad Civilekonom från Stockholms Universitet, officersexamen från Krigsskolan Karlberg, och har även en vidareutbildning från Colombia University och IESE Business School. Stefan har en lång och gedigen erfarenhet från den globala IT & Telekom industrin som konsult och har haft ett flertal Exekutiva befattningar som CFO, vVD och VD inom företag som WM-data, PostNet och Ericsson Group. Under mer än 10 år arbetade Stefan utomlands som VD och lokalbolagschef för Ericsson i Taiwan, Baltiska staterna samt Norra Mellan-Östern.

Rebecca Uhrfeldt

Associate

rebecca.uhrfeldt@dmatch.se

+46 70 484 00 83

Rebecca Uhrfeldt har en Kandidatexamen inom ekonomi med inriktning beteendevetenskap från Lunds Universitet och har även studerat företagsekonomi med inriktning marknadsföring från Santa Barbara CC, samt Internationell business på Berkeley, USA. Hon har gedigen erfarenhet av att driva tillväxt och leda högpresterande IT-team. Rebecca har haft varierande befattningar inom ICT/Tech, bl a IT Projektledare på Bonnier Business Media, E-commerce Manager på Odd Molly samt IT-Staffing Manager på Academic Work. Rebecca kommer till Dmatch från Michaël Berglund AB där hon har arbetat som Associate inom Executive Search.

Leo Sjökvist

Associate & Head of Interim

leo.sjokvist@dmatch.se  

+46 73 982 56 35 

Leo Sjökvist har en Masterexamen inom Management, Kommunikation och IT från Uppsala universitet och har en bakgrund från att ha jobbat inom FMCG, media och rekrytering. Han har arbetat med en variation av lifestyle brands och tech-företag samt start-, scale-ups och enterprises. Leo har under de senaste åren startat rekryteringsbolaget Executive Broker, som är ett systerbolag till Head Agent och fokuserar på interimsrekrytering. Han ansvarar idag för interimsrekryteringen på Dmatch.

Anna Forsberg

Junior Associate 

anna.forsberg@dmatch.se  

+46 738 07 62 66

Anna Forsberg har en kandidatexamen i företagsekonomi från Uppsala Universitet och har också studerat fransk litteratur vid samma lärosäte. Hon studerade ett år i Aix-en-Provence och en termin i Cambridge. Anna arbetade senast som rekryterare på Deloitte och var bland annat involverad i rekryteringen av Tech Professionals till Deloitte’s Digitala byrå. Hon är engagerad i det kvinnliga karriärnätverket Women’s Career Network där hon bland annat etablerat en Advisory Board. Anna sitter även i den nationella valberedningen för Röda Korsets Ungdomsförbund. Anna är certifierad tolkare av SHL’s personlighetsformulär OPQ, Occupational Personality Questionnaire

Alma Pedersen

Analyst

alma.pedersen@dmatch.se

+46 79 076 23 37

Alma Pedersen studerar för tillfället sitt tredje år på Bachelor programmet i Business and Economics med inriktningen Management & Marketing på Handelshögskolan i Stockholm. Alma har tidigare varit aktiv inom detaljhandeln samt arbetat med digital marknadsföring. Efter ett nyligen utfört projekt rörande Telias innovationsprocess har ett starkare intresse för tech vuxit fram.

Shirin Jilert

Office Manager/Frontoffice

shirin.jilert@dmatch.se  

+46 70 556 81 91

Shirin Jilert har jobbat i Frontoffice sedan 2017 och har även rollen som Office Manager. Hon har tidigare jobbat i detaljhandeln inom byggbranchen samt dagligvaruhandeln och kommer senast ifrån Bricmate AB där hon hade en roll som säljare.

Magnus Stjerna

Senior Advisor

Magnus Stjerna är en senior rådgivare som tillför teamet strategisk affärs- och digital kompetens. Magnus besitter bred digital erfarenhet och expertis inom affär, teknik och innehåll. Han har främst erfarenhet från media och entertainment (datorspel och TV) och telekomindustrin samt från konsultföretag och byråer med fokus på design och innovation, marknadsföring och tillväxt/growth. Magnus har främst arbetat med försäljning / affärsutveckling i ledande befattningar för internationella företag och har arbetat på TV4, Ericsson, Fjord / Accenture med flera.

Carl Grebing

CFO & Business Development

carl.grebing@dmatch.se

+46 70 888 74 27

Carl Grebing har en Kandidatexamen i Business and Economics, inriktning Accounting and Management samt en Masterexamen i Business and Economics, major i Accounting and Financial Management från Handelshögskolan i Stockholm. Han har även minor i Process and Innovation Management från Copenhagen Business School i Danmark samt språkstudier vid Université Stendhal i Grenoble, Frankrike. Vid sidan om sin befattning är Carl tillika CFO för Michaël Berglund AB.

ARE YOU PASSIONATE ABOUT RECRUITMENT AND TECHNOLOGY?

We are constantly looking for talented people. Please contact Robin Berglund if you are interested in joining our team.  

Vi ser fram emot att samarbeta med dig

Om Dmatch

SPECIALISERAD INOM TECH 

Dmatch är ett ungt och snabbrörligt företag inom Rekrytering & Interim, specialiserat på Tech – Digital – ICT. Vi kombinerar kompetens från två branscher: gedigen erfarenhet och kunskap om den globala Tech industrin, samt Rekrytering & Interim. Vi är en del av Michaël Berglund AB, ett av de ledande Executive Search firmorna i Sverige. Vi är aktiva i Stockholm, Öresund och Göteborg, med kontor i Stockholm och Helsingborg.

GEDIGEN ERFARENHET

Vi på Dmatch har stor erfarenhet av både Tech-sektorn och rekryteringsbranschen. Vi fokuserar på kundens behov för att utröna och finna kompetensen som behövs för att driva verksamheten framåt. Vi strävar alltid att på ett proaktivt sätt möta våra kandidater och uthyrda konsulter med yttersta respekt.

VÅRA KÄRNVÄRDERINGAR

  • Kunden först – vi fokuserar alltid på att göra ett värdefullt arbete för kunden.
  • Professionalism – solid leverans, flexibilitet och kvalitet i allt vi gör.
  • Respekt – vi jobbar med människor, alla individer vi samverkar med behandlas med största respekt.
  • Utveckling – vi är nyfikna och drivs av att förstå nya områden och utvecklar oss kontinuerligt med såväl kandidater som kunder.

HUBBEN FÖR NORDISK TECH INDUSTRI

Vårt mål är att bli det ledande företaget inom Rekrytering & Interim för Nordens Tech-sektor. Kund-, kandidat- och personalnöjdhet är avgörande för oss.

KONTOR

STOCKHOLM

Strandvägen 5B
114 51 Stockholm

info@dmatch.se

 

HELSINGBORG

Drottninggatan 216A
254 33 Helsingborg

 

 

PARTNERS

Dmatch, har genom Michaël Berglund ABaccess till internationella samarbetspartners såsom IIC Partners and WIL Group.

POLICY ON HANDLING INFORMATION

I och med att vi är ett företag verksamt inom Rekrytering & Interim, så samlar vi information och data kring dig som kandidat. Vi behandlar all information och data på ett säkert sätt för att skydda din integritet. Våra arbetsprocesser och IT-system är utvecklade för att strikt följa kraven i Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR). Vänligen läs mer i vår Dmatch policy för personuppgiftsbehandling.

Dmatch samarbetar aktivt med våra kunder och kandidater för att uppnå bästa möjliga matchningsresultat baserat på kompetens och erfarenhet. Detta oberoende av individens ras, etnisk bakgrund, religion, kön, sexuell läggning, civilstånd, graviditet, föräldrastatus, ålder, handikapp eller politisk åsikt.