Ett agilt och erfaret team

På Dmatch har vi flera års erfarenhet av executive search, rekrytering och executive interim inom tech, digitalt och IT.
Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

Om Dmatch, Executive Search, Interimskonsulter, chefsrekrytering

Om Dmatch

SPECIALISERADE INOM TECH

Dmatch är ett entreprenöriellt och snabbrörligt företag specialiserade på rekrytering och interim management med fokus inom tech, digitalt och IT. Vi är aktiva i Norden med kontor i Stockholm och Öresund samt är en del av Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande bolag inom executive search.

AGILA, SNABBRÖRLIGA OCH KOMPETENTA

Vi använder väletablerade metoder och processer för att hitta rätt kompetens till din verksamhet. Vi garanterar en högkvalitativ och snabbrörlig matchningsprocess och tar dessutom ansvar för onboarding-processen för att du, din organisation och kandidaten ska få maximal utväxling av varandra. Våra tjänster är skräddarsydda efter era utmaningar och möjligheter, oavsett om du letar efter en konsult för att fylla ett korttidsuppdrag eller en tillsvidareanställning.

GEDIGEN ERFARENHET FRÅN REKRYTERING

Vi kombinerar lång och djup erfarenhet från tech-industrin med en gedigen kompetens inom rekrytering och executive search. Vi strävar alltid efter att jobba långsiktigt med våra kunder genom partnerskap. 

Våra kärnvärderingar

KUNDEN FÖRST

Vi fokuserar alltid på att göra ett värdefullt arbete för dig som kund.

 

Z

PROFESSIONALISM

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.

 

w

RESPEKT

Vi arbetar med människor – och alla behandlas med största respekt.  

Vad våra kunder säger

Vi använde Dmatch för rekrytering av digitala specialister. Vi var mycket nöjda med Dmatch leverans; hög tillgänglighet, snabb återkoppling samt lyhördhet för våra behov. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Marie Wedin

Marknadsföringschef, Coop Sverige AB

Teamet på Dmatch har visat på en hög nivå av professionalism, från start till slut, i våra processer. De är snabba, träffsäkra, agerar bollplank och är alltid tillgängliga för support eller diskussion av olika vinklar hos kandidaterna. De rekommenderar alltid en lösning och jag är imponerad över nivån på deras service, både till mig personligen men även till våra kandidater.  

Marcus Dahlman

CEO, DigiExam AB

Bolag växer genom att man anställer rätt personer. Dmatch har hjälpt oss att lyckas med våra mest kritiska rekryteringar. Teamet har lett oss väl genom hela processen tack vare ett gediget arbete vilket resulterat i ett urval av kvalitativa alternativ att välja mellan mot slutet. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och ser fram emot att arbeta tillsammans i framtiden.

Sebastian Heinrichs

Gruppchef & Medgrundare, Freska AB

Vi träffade ett flertal rekryteringsföretag när vi skulle rekrytera ny VD i vårt företag. Efter ett par möten med Dmatch så kändes valet enkelt. De kändes genuint intresserade av uppdraget och vårt företag samt hade ett stort nätverk. Dmatch har hjälpt oss med ett antal andra rekryteringar och valet av dem som partner har vi aldrig ångrat.

Håkan Johansson

Styrelseordförande & Medgrundare, Reclaimit AB

Vi är mycket nöjda med Dmatch som rekryteringspartner. Med en förmåga att förstå bolaget och inte bara den specifika rollen lyckas de greppa det bredare sammanhanget kring hur en möjlig kandidat ska bli en del av helheten. Utöver detta har de påvisat mod och presenterat en bredd av kandidater som både förvånat och överraskat vilket skapat en spänst i processen. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Finn Persson

Partner & Medgrundare, Spintop Ventures

Dmatch som vår strategiska partner är ett stort stöd i rekryteringar för vår kraftiga tillväxt. Teamet på Dmatch förstår verkligen Polarium, våra krav och långsiktiga ambitioner. Dmatch är en bra marknadsföringskanal mot framtida potentiella medarbetare när de marknadsför och presenterar vårt företag på ett utmärkt sätt.

Stefan Jansson

VD, Polarium Energy Solutions AB

Att arbeta med Dmatch har varit en genomgående positiv upplevelse. Vi upplevde en mycket genuin vilja att ta en process hela vägen i mål på bästa möjliga sätt för oss som kund. Kompetens, omsorgsfullhet och ett engagerat bemötande har varit i toppklass.

Andreas Lifvendahl

VD, IMINT Image Intelligence AB

Samarbetet med Dmatch fungerade mycket väl. De är både engagerade och reflekterande, deras tjänster är skräddarsydda efter våra behov och krav, en fantastisk partner helt enkelt.

Per Lindeberg

VD, JonDeTech Sensors AB

En högkvalitativ process med feedback när det behövs. Snabba svar på både telefon och mail, en kompetent och anträffbar partner i alla olika hänseenden.

Marie De Laval

HR, Polarium Energy Solutions

Mycket bra samarbete med Dmatch där effektivitet i planering och uppföljning har varit i toppklass utan att det påverkat kvaliteten eller att det känns stressat för inblandade parter.

Pierre Bengtsson

Styrelsemedlem & Styrelseordförande, MAFI Group & MoraKniv

Vårt team

Robin Berglund

Robin Berglund

VD & medgrundare

robin.berglund@dmatch.se

+46 72 574 62 91

Robin Berglund är utbildad Civilekonom och Systemvetare från Lunds Universitet och University of California. Han har en bakgrund som konsult på Accenture och har sedan arbetat i ledande positioner på Ericsson inom försäljning, affärsutveckling och inköp i Sverige, Japan, Italien och Indonesien. Robins senaste befattningar inkluderar bland annat Global KAM, inköpschef och VP Regional Business Management för Global Services, med ansvar för Indien samt även Nordostasien. Robin är Styrelseledamot i Michaël Berglund AB och Unlimited Travel Group AB (publ).

Stefan Johansson

Stefan Johansson

Partner & medgrundare

stefan.johansson@dmatch.se

+46 76 888 91 15

Stefan Johansson är utbildad Civilekonom från Stockholms Universitet, officersexamen från Krigsskolan Karlberg, och har även en vidareutbildning från Colombia University och IESE Business School. Stefan har en lång och gedigen erfarenhet från den globala IT & Telekom industrin som konsult och har haft ett flertal Exekutiva befattningar som CFO, vVD och VD inom företag som WM-data, PostNet och Ericsson Group. Under mer än 10 år arbetade Stefan utomlands som VD och lokalbolagschef för Ericsson i Taiwan, Baltiska staterna samt Norra Mellan-Östern.

Stefan Johansson

Rebecca Uhrfeldt

Manager

rebecca.uhrfeldt@dmatch.se

+46 70 484 00 83

Rebecca Uhrfeldt har en Kandidatexamen inom ekonomi med inriktning beteendevetenskap från Lunds Universitet och har även studerat företagsekonomi med inriktning marknadsföring från Santa Barbara CC, samt Internationell business på Berkeley, USA. Hon har gedigen erfarenhet av att driva tillväxt och leda högpresterande IT-team. Rebecca har haft varierande befattningar inom ICT/Tech, bl a IT Projektledare på Bonnier Business Media, E-commerce Manager på Odd Molly samt IT-Staffing Manager på Academic Work. Rebecca kommer till Dmatch från Michaël Berglund AB där hon har arbetat som Associate inom Executive Search.

Anna Forsberg

Anna Forsberg

Consultant

anna.forsberg@dmatch.se  

+46 738 07 62 66

Anna Forsberg har en kandidatexamen i företagsekonomi från Uppsala Universitet och också en kandidatexamen i franska från samma lärosäte. Hon studerade ett år i Aix-en-Provence och en termin i Cambridge. Anna arbetade senast som rekryterare på Deloitte och var bland annat involverad i rekryteringen av Tech Professionals till Deloitte’s Digitala byrå. Hon är engagerad i det kvinnliga karriärnätverket Women’s Career Network där hon bland annat etablerat en Advisory Board. Anna är certifierad tolkare av SHL’s personlighetsformulär OPQ, Occupational Personality Questionnaire

Alma Pedersen

Alma Pedersen

Consultant

alma.pedersen@dmatch.se

+46 79 076 23 37

Alma Pedersen har en kandidatexamen i Business and Economics med inriktning Management och Marketing från Handelshögskolan i Stockholm. Innan rollen som Associate, jobbade Alma som Analyst på Dmatch. Utöver detta har Alma tidigare erfarenheter från detaljhandelssektorn och har även jobbat med digital marknadsföring i en entreprenörsdriven miljö. Hon har även varit involverad i ett sex-månaders projekt inom Tech och Digital för att förbättra Telia Companys innovationsprocess.

Alma Pedersen

Felix Sjöborg

Associate 

felix.sjoboerg@dmatch.se

+46 73 158 36 67

Felix Sjöborg har en kandidatexamen i företagsekonomi med inrikting Hospitality Management från Hotel Institute Montreux och Northwood University. Han har även slutfört kursen ”Exploring Tech för hotell, restaurang och turistnäringen” på Hyper Island. Innan Felix började på Dmatch har han arbetat på både stora globala hotellkedjor samt mindre familjeägda hotell. Hans senaste tjänst var som Reservations/Revenue Manager på Hotel Diplomat och Villa Dagmar. Under denna tid ansvarade Felix även för implementeringen av ett nytt Property Management System samt underhåll av hotellens digitala tjänster.

Magnus Stjerna

Magnus Stjerna

Senior Advisor

Magnus Stjerna är en senior rådgivare som tillför teamet strategisk affärs- och digital kompetens. Magnus besitter bred digital erfarenhet och expertis inom affär, teknik och innehåll. Han har främst erfarenhet från media och entertainment (datorspel och TV) och telekomindustrin samt från konsultföretag och byråer med fokus på design och innovation, marknadsföring och tillväxt/growth. Magnus har främst arbetat med försäljning / affärsutveckling i ledande befattningar för internationella företag och har arbetat på TV4, Ericsson, Fjord / Accenture med flera.

Shirin Jilert

Mia Rolf

Senior Advisor

 

+46 70 910 01 11

Mia Rolf är en senior rådgivare som tillför teamet djup kompetens och erfarenhet kring Tech branschen, Sveriges Inkubatorer & Science Parks, men också kontakten med Högskolor och Universitet. Mia har en Executive MBA från EFL och är i grunden Kommunikationsutbildad vid Stockholms Universitet. Idag är hon VD för Ideon Science Park, Skånes största tech hub med över 400 bolag och fokusområden som Smarta städer, Framtida Transporter, Hälsoteknologi och Smarta Material. Mia har dels en bakgrund inom ledande positioner, som Affärsutvecklare, Leveransprojektledare och Marketing & Communications Manager från IT/telecom branschen. Dels som entreprenör/VD för konsultverksamheter inom digitalisering och förändringsarbete för stora varumärken. Mia är styrelsemedlem i FundedbyMe och Skånska Travsällskapet, juryordfördande för EY Entrepreneur of the Year, region Syd, och sitter i Stearing Committee för FN-organet UNOPS Global Innovation Center Sweden.

Shirin Jilert

Shirin Jilert

Office Manager/Frontoffice

shirin.jilert@dmatch.se  

+46 70 556 81 91

Shirin Jilert har jobbat i Frontoffice sedan 2017 och har även rollen som Office Manager. Hon har tidigare jobbat i detaljhandeln inom byggbranchen samt dagligvaruhandeln och kommer senast ifrån Bricmate AB där hon hade en roll som säljare.

Carl Grebing

Carl Grebing

CFO & Business Development

carl.grebing@dmatch.se

+46 70 888 74 27

Carl Grebing har en Kandidatexamen i Business and Economics, inriktning Accounting and Management samt en Masterexamen i Business and Economics, major i Accounting and Financial Management från Handelshögskolan i Stockholm. Han har även minor i Process and Innovation Management från Copenhagen Business School i Danmark samt språkstudier vid Université Stendhal i Grenoble, Frankrike. Vid sidan om sin befattning är Carl tillika CFO för Michaël Berglund AB.

Shirin Jilert

Isabella Biederbeck

Analyst

Isabella Biederbeck studerar för tillfället en kandidat i Digitala Medier vid Stockholms universitet. I studietiden ingår bland annat lärandet inom ämnen som programmering, människa- datainteraktion och webbutveckling. Isabella har tidigare studerat PR och Visuell Kommunikation vid Berghs School of Communication. Innan studietiden arbetade Isabella med marknadsföring och sälj, i samband med detta väcktes ett intresse för Tech. Hon jobbar deltid som analytiker på Dmatch.

Shirin Jilert

Tilda Kylesten

Analyst

Tilda Kylesten läser just nu sista året till civilingenjör i Industriell Ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola där hon kommer gå ut med en master inom Affär och Innovation. Under utbildningens gång har hon tillgodosett sig en teknikprofil inom System- och programvaruutveckling och varit övningsledare inom en av utbildningens kurser. Tidigare har hon jobbat med service inom detaljhandeln och banksektorn. Hon har även erfarenheter inom produktion- och teknikindustrin som kvalitetstekniker respektive projektledare. 

Känner du passion för rekrytering och teknologi?

Vi letar ständigt efter nya talanger. Kontakta Robin Berglund om du är intresserad av att bli en del av vårt team. 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig

KONTOR

STOCKHOLM

Strandvägen 5B
114 51 Stockholm

info@dmatch.se

 

HELSINGBORG

Drottninggatan 216A
254 33 Helsingborg

 

 

Michael Berglund, Executive Search, Rekrytering, ledarskap

Vi är en del av Michaël Berglund AB gruppen.
Genom ett tätt samarbete har Dmatch access till internationella samarbetspartners såsom IIC Partners och WIL group.

POLICY ON HANDLING INFORMATION

I och med att vi är ett företag verksamt inom Rekrytering & Interim, så samlar vi information och data kring dig som kandidat. Vi behandlar all information och data på ett säkert sätt för att skydda din integritet. Våra arbetsprocesser och IT-system är utvecklade för att strikt följa kraven i Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR). Vänligen läs mer i vår Dmatch policy för personuppgiftsbehandling.

Dmatch samarbetar aktivt med våra kunder och kandidater för att uppnå bästa möjliga matchningsresultat baserat på kompetens och erfarenhet. Detta oberoende av individens ras, etnisk bakgrund, religion, kön, sexuell läggning, civilstånd, graviditet, föräldrastatus, ålder, handikapp eller politisk åsikt.