Ett agilt och erfaret team

På Dmatch har vi flera års erfarenhet av executive search, rekrytering och executive interim inom tech, digitalt och IT.
Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

Om Dmatch, Executive Search, Interimskonsulter, chefsrekrytering

Om Dmatch

SPECIALISERADE INOM TECH

Dmatch är ett entreprenöriellt och snabbrörligt företag specialiserade på rekrytering och interim management med fokus inom tech, digitalt och IT. Vi är aktiva i Norden med kontor i Stockholm och Öresund samt är en del av Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande bolag inom executive search.

AGILA, SNABBRÖRLIGA OCH KOMPETENTA

Vi använder väletablerade metoder och processer för att hitta rätt kompetens till din verksamhet. Vi garanterar en högkvalitativ och snabbrörlig matchningsprocess och tar dessutom ansvar för onboarding-processen för att du, din organisation och kandidaten ska få maximal utväxling av varandra. Våra tjänster är skräddarsydda efter era utmaningar och möjligheter, oavsett om du letar efter en konsult för att fylla ett korttidsuppdrag eller en tillsvidareanställning.

GEDIGEN ERFARENHET FRÅN REKRYTERING

Vi kombinerar lång och djup erfarenhet från tech-industrin med en gedigen kompetens inom rekrytering och executive search. Vi strävar alltid efter att jobba långsiktigt med våra kunder genom partnerskap. 

Våra kärnvärderingar

KUNDEN FÖRST

Vi fokuserar alltid på att göra ett värdefullt arbete för dig som kund.

 

Z

PROFESSIONALISM

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.

 

w

RESPEKT

Vi arbetar med människor – och alla behandlas med största respekt.  

Vad våra kunder säger

Alla medarbetare på Dmatch som jag har arbetat med hittills är lätta att samarbeta med, förstår sammanhang och detaljer snabbt och är bra på att leta efter lämpliga kandidater. De är informella och avslappnade på ett positivt sätt, det känns samtida. Jag gillar att Dmatch vanligtvis tar med hela rekryteringsteamet till klientmöten eftersom det är respektfullt gentemot de mer juniora medarbetarna och bra för mig som klient att träffa de som arbetar med min uppgift. Processen är mer eller mindre generisk för hela branschen med små variationer. USP:en är snarare hur processen genomförs, och detta görs mycket bra.

Andreas Demander

VP HR Global Functions, Autoliv

Teamet på Dmatch har visat på en hög nivå av professionalism, från start till slut, i våra processer. De är snabba, träffsäkra, agerar bollplank och är alltid tillgängliga för support eller diskussion av olika vinklar hos kandidaterna. De rekommenderar alltid en lösning och jag är imponerad över nivån på deras service, både till mig personligen men även till våra kandidater.

Marcus Dahlman

CEO, Digiexam AB

Bolag växer genom att man anställer rätt personer. Dmatch har hjälpt oss att lyckas med våra mest kritiska rekryteringar. Teamet har lett oss väl genom hela processen tack vare ett gediget arbete vilket resulterat i ett urval av kvalitativa alternativ att välja mellan mot slutet. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och ser fram emot att arbeta tillsammans i framtiden.

Sebastian Heinrichs

Gruppchef & Medgrundare, Freska AB

Professionella, snabba och lyhörda. Det har varit en rakt igenom bra process. En styrka att belysa är förståelsen av våra behov och omsätta det till kandidater.

Charlotte Celsing

HR Director, Handelshögskolan

Skillnaden mellan att arbeta med Dmatch och många andra rekryteringsföretag är stor. Dmatch överträffade alla mina förväntningar och hela processen från start till slut är oerhört professionell. Jag vill särskilt lyfta fram det inledande arbetet som Dmatch gjorde för att få en förståelse för bolaget och företagskulturen i syfte att hitta rätt kandidater. Även referenstagningsprocessen sticker ut jämfört med andra bolag. Jag är mycket nöjd!

 

Linda Säresand

CEO, Storytel Books AB

Vi träffade ett flertal rekryteringsföretag när vi skulle rekrytera ny VD i vårt företag. Efter ett par möten med Dmatch så kändes valet enkelt. De kändes genuint intresserade av uppdraget och vårt företag samt hade ett stort nätverk. Dmatch har hjälpt oss med ett antal andra rekryteringar och valet av dem som partner har vi aldrig ångrat.

Håkan Johansson

Styrelseordförande & Medgrundare, Reclaimit AB

Vi är mycket nöjda med Dmatch som rekryteringspartner. Med en förmåga att förstå bolaget och inte bara den specifika rollen lyckas de greppa det bredare sammanhanget kring hur en möjlig kandidat ska bli en del av helheten. Utöver detta har de påvisat mod och presenterat en bredd av kandidater som både förvånat och överraskat vilket skapat en spänst i processen. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Finn Persson

Partner & Medgrundare, Spintop Ventures

När vi öppnade ett nytt kontor i Sverige valde vi bland de bästa rekryterarna för att hitta en Country Manager och två kommersiella direktörer. Vi fann snabbt att Dmatch förstod vår verksamhet och fångade vår företagskultur. Dmatch har varit grundliga, effektiva och levererat högkvalificerade kandidater. Deras kommunikation och professionalism under hela processen har varit utmärkt. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Dmatch.

Kenneth Boll

CEO, Raptor Services A/S

Dmatch som vår strategiska partner är ett stort stöd i rekryteringar för vår kraftiga tillväxt. Teamet på Dmatch förstår verkligen Polarium, våra krav och långsiktiga ambitioner. Dmatch är en bra marknadsföringskanal mot framtida potentiella medarbetare när de marknadsför och presenterar vårt företag på ett utmärkt sätt.

Stefan Jansson

VD, Polarium Energy Solutions AB

Att arbeta med Dmatch har varit en genomgående positiv upplevelse. Vi upplevde en mycket genuin vilja att ta en process hela vägen i mål på bästa möjliga sätt för oss som kund. Kompetens, omsorgsfullhet och ett engagerat bemötande har varit i toppklass.

Andreas Lifvendahl

VD, IMINT Image Intelligence AB

Mycket bra samarbete med Dmatch där effektivitet i planering och uppföljning har varit i toppklass utan att det påverkat kvaliteten eller att det känns stressat för inblandade parter.

Pierre Bengtsson

Styrelsemedlem & Styrelseordförande, MAFI Group & MoraKniv

Vårt team

Robin Berglund

Robin Berglund

VD & medgrundare

robin.berglund@dmatch.se

+46 72 574 62 91

Robin Berglund är utbildad Civilekonom och Systemvetare från Lunds Universitet och University of California. Han har en bakgrund som konsult på Accenture och har sedan arbetat i ledande positioner på Ericsson inom försäljning, affärsutveckling och inköp i Sverige, Japan, Italien och Indonesien. Robins senaste befattningar inkluderar bland annat Global KAM, inköpschef och VP Regional Business Management för Global Services, med ansvar för Indien samt även Nordostasien. Robin är Styrelseledamot i Michaël Berglund AB och Unlimited Travel Group AB (publ).

Stefan Johansson

Stefan Johansson

Partner & medgrundare

stefan.johansson@dmatch.se

+46 76 888 91 15

Stefan Johansson är utbildad Civilekonom från Stockholms Universitet, officersexamen från Krigsskolan Karlberg, och har även en vidareutbildning från Colombia University och IESE Business School. Stefan har en lång och gedigen erfarenhet från den globala IT & Telekom industrin som konsult och har haft ett flertal Exekutiva befattningar som CFO, vVD och VD inom företag som WM-data, PostNet och Ericsson Group. Under mer än 10 år arbetade Stefan utomlands som VD och lokalbolagschef för Ericsson i Taiwan, Baltiska staterna samt Norra Mellan-Östern.

Anna Forsberg

Carola Holgersson

Head of Interim

carola.holgersson@dmatch.se  

+46 706 734 402

Carola Holgersson har en kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet och en vidareutbildning i organisation och ledarskap. Hon har en lång erfarenhet från att arbeta med rekrytering och konsultbranschen och har arbetat i ett flertal ledarroller såsom affärsområdeschef, rekryteringschef  i bolag såsom Randstad, Dfind och  Amendo. Hon har fått möjlighet att arbeta med många företag och branscher och rekryterat inom Tech, Finans/ekonomi och marknad. Hon har den senaste tiden arbetat som konsult inom HR och rekrytering. Carola är certifierad i ett flertal olika testverktyg.

Alma Pedersen

Felix Sjöborg

Manager

felix.sjoborg@dmatch.se

+46 73 158 36 67

Felix Sjöborg har en kandidatexamen i företagsekonomi med inrikting Hospitality Management från Hotel Institute Montreux och Northwood University. Han har även slutfört kursen ”Exploring Tech för hotell, restaurang och turistnäringen” på Hyper Island. Innan Felix började på Dmatch har han arbetat på både stora globala hotellkedjor samt mindre familjeägda hotell. Hans senaste tjänst var som Reservations/Revenue Manager på Hotel Diplomat och Villa Dagmar. Under denna tid ansvarade Felix även för implementeringen av ett nytt Property Management System samt underhåll av hotellens digitala tjänster.

Alma Pedersen

Sanna Fredholm

Associate

sanna.fredholm@dmatch.se

+46 72 189 34 51

Sanna Fredholm har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning Internationellt företagande och Marknadsföring från Uppsala universitet. Hon har även läst extra poäng genom kurser inom Media, Kommunikation och Ekonomisk matematik. Före och under sina studier har Sanna arbetat på fintechbolag, såsom Millistream, Lunar och Sambla Group, där hon fördjupat sina kunskaper och utvecklat ett stort intresse för tech och finans. Hennes tidigare roller har innefattat ansvarsområden inom försäljning, rådgivning, marknadsföring, kredit- och riskbedömningar samt insamlande av finansiell data. 

Interim IT, Kompetens, rekrytering staffing, ICT

Daniel Naseri

Associate

daniel.naseri@dmatch.se

+46 72 181 14 11

Daniel Naseri har en examen inom dataprogrammering med inriktning Frontend-utveckling. Han har även studerat Systemvetenskap vid Linköpings universitet samt Orientalistik vid Uppsala universitet. Daniel, med ett stort intresse för människor och teknik, har en varierad och bred bakgrund där han bland annat arbetat inom psykiatrin men även varit anställd som programmerare (Frontend-utvecklare) på två olika tech-startups. Han har kompetens inom HTML and CSS/SCSS, JavaScript, React.js, TypeScript Node.js och UI libraries som Material UI, Bootstrap. Han har även testat på rollen som frilansare under en period och tagit sig an uppdrag inom webbdesign & digital marknadsföring.

Magnus Stjerna

Christine Andrea Andersson

Senior Advisor

Christine är en erfaren senior rådgivare med omfattande global ledarskapserfarenhet från Libanon, Storbritannien, Mellanöstern, Asien, USA och Sverige, övergår från företags- till konsultroller. Hon har specialiserat sig på att vägleda ledare och organisationer genom transformativ förändring i olika kulturer och använder sin bakgrund inom teknikindustrin och sex års erfarenhet av startup-företag för att stödja tillväxt och skalningsövergångar. Christine, VD för Fit2Grow AB och medgrundare av Women Leadership Hub, är engagerad i att främja kvinnligt ledarskap och ger organisationer möjlighet att utvecklas i dagens globala landskap genom att erbjuda ovärderliga insikter om talangstrategi, ledarskap och gruppdynamik.

Shirin Jilert

Magnus Stjerna

Senior Advisor

Magnus Stjerna är en senior rådgivare som tillför teamet strategisk affärs- och digital kompetens. Magnus besitter bred digital erfarenhet och expertis inom affär, teknik och innehåll. Han har främst erfarenhet från media och entertainment (datorspel och TV) och telekomindustrin samt från konsultföretag och byråer med fokus på design och innovation, marknadsföring och tillväxt/growth. Magnus har främst arbetat med försäljning / affärsutveckling i ledande befattningar för internationella företag och har arbetat på TV4, Ericsson, Fjord / Accenture med flera.

 

Känner du passion för rekrytering och teknologi?

Vi letar ständigt efter nya talanger. Kontakta Robin Berglund om du är intresserad av att bli en del av vårt team. 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig

KONTOR

STOCKHOLM

Strandvägen 5B
114 51 Stockholm

info@dmatch.se

 

HELSINGBORG

Drottninggatan 216A
254 33 Helsingborg

 

 

Michael Berglund, Executive Search, Rekrytering, ledarskap

Vi är en del av Michaël Berglund AB gruppen.
Genom ett tätt samarbete har Dmatch access till internationella samarbetspartners såsom IIC Partners och WIL group.

POLICY ON HANDLING INFORMATION

I och med att vi är ett företag verksamt inom Rekrytering & Interim, så samlar vi information och data kring dig som kandidat. Vi behandlar all information och data på ett säkert sätt för att skydda din integritet. Våra arbetsprocesser och IT-system är utvecklade för att strikt följa kraven i Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR). Vänligen läs mer i vår Dmatch policy för personuppgiftsbehandling.

Dmatch samarbetar aktivt med våra kunder och kandidater för att uppnå bästa möjliga matchningsresultat baserat på kompetens och erfarenhet. Detta oberoende av individens ras, etnisk bakgrund, religion, kön, sexuell läggning, civilstånd, graviditet, föräldrastatus, ålder, handikapp eller politisk åsikt.