Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Vad våra kunder säger

Alla medarbetare på Dmatch som jag har arbetat med hittills är lätta att samarbeta med, förstår sammanhang och detaljer snabbt och är bra på att leta efter lämpliga kandidater. De är informella och avslappnade på ett positivt sätt, det känns samtida. Jag gillar att Dmatch vanligtvis tar med hela rekryteringsteamet till klientmöten eftersom det är respektfullt gentemot de mer juniora medarbetarna och bra för mig som klient att träffa de som arbetar med min uppgift. Processen är mer eller mindre generisk för hela branschen med små variationer. USP:en är snarare hur processen genomförs, och detta görs mycket bra.

Andreas Demander

VP HR Global Functions, Autoliv

Teamet på Dmatch har visat på en hög nivå av professionalism, från start till slut, i våra processer. De är snabba, träffsäkra, agerar bollplank och är alltid tillgängliga för support eller diskussion av olika vinklar hos kandidaterna. De rekommenderar alltid en lösning och jag är imponerad över nivån på deras service, både till mig personligen men även till våra kandidater.

Marcus Dahlman

CEO, Digiexam AB

Bolag växer genom att man anställer rätt personer. Dmatch har hjälpt oss att lyckas med våra mest kritiska rekryteringar. Teamet har lett oss väl genom hela processen tack vare ett gediget arbete vilket resulterat i ett urval av kvalitativa alternativ att välja mellan mot slutet. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och ser fram emot att arbeta tillsammans i framtiden.

Sebastian Heinrichs

Gruppchef & Medgrundare, Freska AB

Professionella, snabba och lyhörda. Det har varit en rakt igenom bra process. En styrka att belysa är förståelsen av våra behov och omsätta det till kandidater.

Charlotte Celsing

HR Director, Handelshögskolan

Skillnaden mellan att arbeta med Dmatch och många andra rekryteringsföretag är stor. Dmatch överträffade alla mina förväntningar och hela processen från start till slut är oerhört professionell. Jag vill särskilt lyfta fram det inledande arbetet som Dmatch gjorde för att få en förståelse för bolaget och företagskulturen i syfte att hitta rätt kandidater. Även referenstagningsprocessen sticker ut jämfört med andra bolag. Jag är mycket nöjd!

 

Linda Säresand

CEO, Storytel Books AB

Vi träffade ett flertal rekryteringsföretag när vi skulle rekrytera ny VD i vårt företag. Efter ett par möten med Dmatch så kändes valet enkelt. De kändes genuint intresserade av uppdraget och vårt företag samt hade ett stort nätverk. Dmatch har hjälpt oss med ett antal andra rekryteringar och valet av dem som partner har vi aldrig ångrat.

Håkan Johansson

Styrelseordförande & Medgrundare, Reclaimit AB

Vi är mycket nöjda med Dmatch som rekryteringspartner. Med en förmåga att förstå bolaget och inte bara den specifika rollen lyckas de greppa det bredare sammanhanget kring hur en möjlig kandidat ska bli en del av helheten. Utöver detta har de påvisat mod och presenterat en bredd av kandidater som både förvånat och överraskat vilket skapat en spänst i processen. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Finn Persson

Partner & Medgrundare, Spintop Ventures

När vi öppnade ett nytt kontor i Sverige valde vi bland de bästa rekryterarna för att hitta en Country Manager och två kommersiella direktörer. Vi fann snabbt att Dmatch förstod vår verksamhet och fångade vår företagskultur. Dmatch har varit grundliga, effektiva och levererat högkvalificerade kandidater. Deras kommunikation och professionalism under hela processen har varit utmärkt. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Dmatch.

Kenneth Boll

CEO, Raptor Services A/S

Dmatch som vår strategiska partner är ett stort stöd i rekryteringar för vår kraftiga tillväxt. Teamet på Dmatch förstår verkligen Polarium, våra krav och långsiktiga ambitioner. Dmatch är en bra marknadsföringskanal mot framtida potentiella medarbetare när de marknadsför och presenterar vårt företag på ett utmärkt sätt.

Stefan Jansson

VD, Polarium Energy Solutions AB

Att arbeta med Dmatch har varit en genomgående positiv upplevelse. Vi upplevde en mycket genuin vilja att ta en process hela vägen i mål på bästa möjliga sätt för oss som kund. Kompetens, omsorgsfullhet och ett engagerat bemötande har varit i toppklass.

Andreas Lifvendahl

VD, IMINT Image Intelligence AB

Mycket bra samarbete med Dmatch där effektivitet i planering och uppföljning har varit i toppklass utan att det påverkat kvaliteten eller att det känns stressat för inblandade parter.

Pierre Bengtsson

Styrelsemedlem & Styrelseordförande, MAFI Group & MoraKniv

Följ oss på Dmatch

Följ oss på LinkedIn för att se uppdateringar gällande uppdrag, nyheter och artiklar.

Letar du efter någon som kan göra skillnad för din verksamhet?

Med passion för människor och tech

En viktig aspekt för att vara framgångsrik i affärssammanhang är att ha tillgång till rätt person vid rätt tillfälle. Vår målsättning är att alltid matcha rätt kompetens inom tech, digitalt och IT för dina korta och långsiktiga behov.

Om Dmatch logga

Om Dmatch

Vi är ett entreprenöriellt och snabbfotat företag inom rekrytering, executive search och executive interim. Vi är specialiserade inom tech, digitalt och IT.

Din nya utmaning väntar

Vi söker ständigt efter ledare och specialister inom tech, digitalt och IT för våra kunder.

Om Dmatch team logga

Vårt team

Vi förenar gedigen erfarenhet från tech, digitalt och IT med en solid grund inom rekrytering, executive search och executive interim.

Nyheter & Insikter

Här kan du läsa de senaste nyheterna och trenderna inom Tech och Rekrytering.