Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Vad våra kunder säger

Vi är mycket nöjda med Dmatch som rekryteringspartner. Med en förmåga att förstå bolaget och inte bara den specifika rollen lyckas de greppa det bredare sammanhanget kring hur en möjlig kandidat ska bli en del av helheten. Utöver detta har de påvisat mod och presenterat en bredd av kandidater som både förvånat och överraskat vilket skapat en spänst i processen. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Finn Persson

Partner & Medgrundare, Spintop Ventures

Teamet på Dmatch har visat på en hög nivå av professionalism, från start till slut, i våra processer. De är snabba, träffsäkra, agerar bollplank och är alltid tillgängliga för support eller diskussion av olika vinklar hos kandidaterna. De rekommenderar alltid en lösning och jag är imponerad över nivån på deras service, både till mig personligen men även till våra kandidater.  

Marcus Dahlman

CEO, DigiExam AB

Dmatch som vår strategiska partner är ett stort stöd i rekryteringar för vår kraftiga tillväxt. Teamet på Dmatch förstår verkligen Polarium, våra krav och långsiktiga ambitioner. Dmatch är en bra marknadsföringskanal mot framtida potentiella medarbetare när de marknadsför och presenterar vårt företag på ett utmärkt sätt.

Stefan Jansson

VD, Polarium Energy Solutions AB

Alltid tillgängliga med kort varsel, även utanför normala arbetstider. Snabb process. Bra diskussioner där vi kunde utmana varandras perspektiv. 

Stefan Albertsson

CEO, AddSecure AB

Vi träffade ett flertal rekryteringsföretag när vi skulle rekrytera ny VD i vårt företag. Efter ett par möten med Dmatch så kändes valet enkelt. De kändes genuint intresserade av uppdraget och vårt företag samt hade ett stort nätverk. Dmatch har hjälpt oss med ett antal andra rekryteringar och valet av dem som partner har vi aldrig ångrat.

Håkan Johansson

Styrelseordförande & Medgrundare, Reclaimit AB

Att arbeta med Dmatch har varit en genomgående positiv upplevelse. Vi upplevde en mycket genuin vilja att ta en process hela vägen i mål på bästa möjliga sätt för oss som kund. Kompetens, omsorgsfullhet och ett engagerat bemötande har varit i toppklass.

Andreas Lifvendahl

VD, IMINT Image Intelligence AB

Bolag växer genom att man anställer rätt personer. Dmatch har hjälpt oss att lyckas med våra mest kritiska rekryteringar. Teamet har lett oss väl genom hela processen tack vare ett gediget arbete vilket resulterat i ett urval av kvalitativa alternativ att välja mellan mot slutet. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och ser fram emot att arbeta tillsammans i framtiden.

Sebastian Heinrichs

Gruppchef & Medgrundare, Freska AB

Samarbetet med Dmatch fungerade mycket väl. De är både engagerade och reflekterande, deras tjänster är skräddarsydda efter våra behov och krav, en fantastisk partner helt enkelt.

Per Lindeberg

VD, JonDeTech Sensors AB

Vi använde Dmatch för rekrytering av digitala specialister. Vi var mycket nöjda med Dmatch leverans; hög tillgänglighet, snabb återkoppling samt lyhördhet för våra behov. Jag kan varmt rekommendera Dmatch.

Marie Wedin

Marknadsföringschef, Coop Sverige AB

En högkvalitativ process med feedback när det behövs. Snabba svar på både telefon och mail, en kompetent och anträffbar partner i alla olika hänseenden.

Marie De Laval

HR, Polarium Energy Solutions AB

Följ oss på Dmatch

Följ oss på LinkedIn för att se uppdateringar gällande uppdrag, nyheter och artiklar.

Letar du efter någon som kan göra skillnad för din verksamhet?

Med passion för människor och tech

En viktig aspekt för att vara framgångsrik i affärssammanhang är att ha tillgång till rätt person vid rätt tillfälle. Vår målsättning är att alltid matcha rätt kompetens inom tech, digitalt och IT för dina korta och långsiktiga behov.

Om Dmatch logga

Om Dmatch

Vi är ett entreprenöriellt och snabbfotat företag inom rekrytering, executive search och executive interim. Vi är specialiserade inom tech, digitalt och IT.

Din nya utmaning väntar

Vi söker ständigt efter ledare och specialister inom tech, digitalt och IT för våra kunder.

Om Dmatch team logga

Vårt team

Vi förenar gedigen erfarenhet från tech, digitalt och IT med en solid grund inom rekrytering, executive search och executive interim.

Nyheter & Insikter

Här kan du läsa de senaste nyheterna och trenderna inom Tech och Rekrytering.