Rekrytering & Interim av Tech Professionals

Teknologi har en allt större påverkan på affärer, människor och samhälle, vilket skapar ett ständigt behov av Tech – Digital – ICT kompetens för att matcha affärskraven.

Hubben för Tech Professionals

FÖRMÅGA

På Dmatch söker och bedömer vi ständigt marknaden för att skapa den perfekta matchningen mellan Tech Professionals och företag. Vi har en stor kunskap hur teknologi påverkar affärer samt den kompetens som behövs för att hantera utmaningar och möjligheter.

ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar inom Tech-bolag och alla Tech-relaterade befattningar i traditionella företag/organisationer. Våra tjänster inkluderar både rekrytering av permanenta positioner och befattningar för interim- och korttidsuthyrning.

THE MATCH

Med en bred rekryteringserfarenhet och kunskap från Tech – Digital – ICT industrin, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och precisa tjänster med solida resultat.

– Dmatch

Rätt kompetens för din verksamhet

En viktig aspekt för att vara framgångsrik i affärssammanhang är att ha tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle. Vår målsättning är att alltid matcha rätt Tech-kompetens för dina kort- och långsiktiga behov.

Om Dmatch

Vi är ett ungt och snabbrörligt företag inom Rekrytering och Interim, specialiserat på Tech – Digital – ICT. Aktiva i Stockholm, Öresund samt Göteborg.

Din nya utmaning väntar

Vi söker ständigt relevant Tech kompetens med fokus på teknik, affärer och/eller användarvänlighet för våra kunder. Klicka nedan för att registrera ditt CV.

Vårt team

Vi kombinerar en gedigen erfarenhet från Tech – Digital – ICT industrin med en solid grund inom Rekrytering & Interim.

Nyheter & Insikter

Här kan du läsa de senaste nyheterna och trenderna inom Tech, Rekrytering & Interim.