Söker du efter en ny utmaning?

Som ledande inom executive search, specialiserar vi oss på rekrytering för både permanenta och tillfälliga positioner inom tech, digitalt och IT.

På Dmatch är vi alltid på jakt efter kompetenta och drivna ledare och specialister. Har du erfarenhet inom tech, digitalt och IT har vi sannolikt den perfekta matchen för dig.

Vi söker varierande nivå av erfarenhet och expertis för att fylla såväl permanenta som interima roller. Så oavsett om du är konsult, har en ledande position eller bara intresserad av att finna din nästa stora utmaning inom tech, digitalt eller IT är du varmt välkommen.

Fyll i CV-formuläret nedan så synliggör du dina uppgifter för vårt team av erfarna konsulter och blir sökbar för kommande uppdrag. Vårt löfte till dig? Självklart högsta respekt, transparens och proaktivitet.

Vad våra kandidater säger

Mitt övergripande intryck av Dmatch är mycket positivt. Intervjuerna och testerna utförs på ett professionellt sätt och urvalsprocessen är effektiv och snabb med frekvent feedback. Utöver detta gjorde teamet ett exceptionellt arbete av att beskriva uppdraget och dess förväntningar, utmaningar och möjligheter. De såg också till att jag var väl förberedd inför nästa steg i processen och skötte kommunikationen på ett proaktivt sätt.

Rickard Vahlberg

Head of Global Operations , Polarium Energy Solutions

Genom hela processen togs både mina, men också rekryterande parts perspektiv väl omhand om vilket skapade en professionell och välbalanserad process där det enda och tydliga målet var en sann win-win.

Ulrika Unell

Head of Strategy & Business Development, Tekniska verken

Dmatch gav mig en rakt igenom bra upplevelse, hela vägen från vår första kontakt fram till att jag började mitt nya uppdrag. Processen var effektiv och proffsig men också kul, vilket är tre saker som jag både gillar och uppskattar.

Ellinor Wetterblad

Digital Marketing Manager, Plantagen

Dmatch har varit en exceptionellt professionell partner. Som ny konsult inom Senior Product Management, har jag verkligen uppskattat deras professionella råd, vägledning och transparenta kommunikation. Teamet på Dmatch tog sig tiden att förstå mina behov och önskemål för att kunna matcha mig med rätt bolag att jobba tillsammans med.

Nima Khakpour

Product Management Consultant , G-loot

Seriöst och professionellt företag. Min erfarenhet från Dmatch är mycket positiv.

Alexander Niawik

Product Manager - Smart Lithium Batteries, Polarium Energy Solutions

Registrera CV nedan

Följ oss på Dmatch

Följ oss på LinkedIn för att se uppdateringar gällande uppdrag, nyheter och artiklar.

Policy för informationshantering

I och med att Dmatch är ett företag verksamt inom rekrytering och interim, samlar vi information och data kring dig som kandidat. Vi behandlar all information och data på ett säkert sätt för att skydda din integritet. Våra arbetsprocesser och IT-system är utvecklade för att strikt följa kraven i Dataskyddsförordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR). Vänligen läs mer i vår Dmatch policy för personuppgiftsbehandling.

Om Dmatch

Om Dmatch

Vi är ett entreprenöriellt och snabbrörligt företag inom rekrytering och interim, specialiserade på tech, digital och IT.

Nyheter & Insikter

Här kan du läsa de senaste nyheterna och trenderna inom tech, rekrytering och interim.

Om teamet på Dmatch

Vårt team

Vi kombinerar en gedigen erfarenhet från tech, digitalt och IT med en solid grund inom rekrytering och executive interim.