Interim Business Development

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er med Interim Business Development

Dmatch erbjuder Interim Business Development-tjänster för företag som vill fylla projektbaserade personalroller. Vårt team har omfattande erfarenhet av Executive Search, rekrytering och Interim Management, särskilt inom teknik, digitalisering och IT. Vi betjänar Norden med kontor i Stockholm och Öresund.

På Dmatch förstår vi vikten av Interim Business Development-tjänster i vårt ständigt föränderliga företagslandskap. Interim Business Development Managers har de färdigheter som krävs för att överbrygga klyftan mellan utvecklingsmöjligheter och deras kortsiktiga genomförande. De är erfarna yrkesmän som bidrar med ett djup av kunskap och expertis som är avgörande för framgång.

Vi erbjuder interimstjänster för affärsutveckling inom områdena facility management, strategiutveckling, finansiell planering, riskhantering och optimering av verksamheten. Interim Managers kan hjälpa till att öka effektiviteten och minska kostnaderna genom att utnyttja sin förståelse för marknadsdynamik, tekniska trender och bästa praxis inom branschen. Dessutom kan de ge ovärderliga råd om strategier för affärstillväxt som är skräddarsydda för din organisations specifika behov.

På Dmatch strävar vi efter att skapa en skräddarsydd Interim Managementlösning som uppfyller alla dina behov och samtidigt ger utmärkta resultat för ditt företag. Vårt expertteam står till förfogande för att ge dig professionell vägledning i varje skede av ditt Interim Management-uppdrag – från rekrytering till genomförande. Oavsett om du behöver hjälp med att rekrytera interim eller behöver expertråd om hur du kan utnyttja befintliga resurser bättre – vi kommer att samarbeta med dig för att utveckla en framgångsrik plan som maximerar produktiviteten samtidigt som kostnaderna minimeras.

Interim Business Development

Hör av dig för att veta mer om Interim Business Development

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

l
INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi