Interim chef IT

Rekrytera er nya interim chef IT med D.match

Låt oss hjälpa er att hitta den bästa inom interim chef IT. I och med att interim chef är en medarbetare som hjälper till med ett specifikt projekt eller uppdrag så är hen mycket värdefull. Särskilt när ett företag står inför förändring, utmaningar eller en frånvaro.

På D.match tror vi på enkla, effektiva och problemfria processer och arbetar med ett stort antal högt kvalificerade konsulter. Därför lägger vi stor vikt vid att göra rekryteringsprocessen enkel, effektiv och korrekt. När ni kontaktar oss kommer vi att granska omständigheterna så att vi effektivt kan möta era behov och mål samt förstå de utmaningar ni står inför.

För det mesta är en standardrekryteringsprocess otillräcklig när det gäller att snabbt tillsätta företagsledande befattningar. Till exempel är det tidsödande att lägga upp en annons, granska alla svar och arrangera flera intervjuer innan du slutligen välja en passande kandidat. Eftersom detta förlopp riskerar att ta veckor eller månader i anspråk är det effektivare och snabbare att ta in en chef på interim.

På D.match kombinerar vi år av erfarenhet inom tech, digitalt och IT med stark kompetens inom executive search och rekrytering. Dessutom strävar vi alltid efter långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Interim chef IT