Interim CPO

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim CPO

På Dmatch är vi specialiserade på interim CPO-rekrytering, executive search och interim management med tonvikt på teknik, digitalisering och IT. Vi har erfarenhet av Interim CPO-rekrytering och har arbetat med en mängd olika organisationer i hela Norden. Våra Interim CPOs är mycket kompetenta yrkesmän som bidrar med sin expertis till projekt av alla storlekar och branscher.

Våra Interim CPOs kommer från en rad olika bakgrunder, inklusive produktledning och mjukvaruutveckling. De har ett brett spektrum av erfarenhet, från att leda storskaliga digitala omvandlingsinitiativ till att utveckla innovativa produkter och tjänster. Med våra CPO:er som en del av ditt team kan du vara säker på att du får de bästa möjliga personerna för jobbet.

På Dmatch tror vi på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje enskild kunds behov. Vi använder en avancerad screeningprocess som garanterar att våra Interim CPOs uppfyller våra höga krav på kvalitet, kompetens och erfarenhet.

Vi har kontor i Stockholm och Öresund vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster för våra kunder i hela Norden. Våra kunder drar nytta av vårt omfattande nätverk som gör att vi snabbt kan hitta Interim CPOs som passar deras specifika behov. Oavsett vad ditt företag behöver – vare sig det är strategisk rådgivning eller interim managementstöd – kan vi hjälpa dig att hitta rätt Interim CPO för ditt projekt eller din organisation.

På Dmatch brinner vi för att hjälpa organisationer att lyckas med hjälp av tillfälliga CPO-lösningar. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta Interim CPO:n för ditt projekt eller din organisation, tveka inte att kontakta oss idag!

Interim CPO

Hör av dig för att veta mer om interim CPO

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi