Interim CTO

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim CTO

Dmatch är en ledande leverantör av Interim CTO och IT Executive Search, rekrytering och interimstjänster i Norden. Med kontor i Stockholm och Öresund har Dmatch sedan 2018 levererat kvalitativa interimstjänster för Chief Technology Officer (CTO) till nystartade företag, multinationella företag och små och medelstora företag.

På Dmatch förstår vi att det kan vara tidskrävande och komplicerat att anställa en CTO. Därför strävar vårt team av rekryterare efter att tillhandahålla omfattande tjänster för att möta ditt företags behov och leverera resultat snabbt. Vårt erbjudande består av tekniskt kunniga Interim CTO:er med djup erfarenhet inom olika affärsområden som mjukvaruutveckling, teknik, datavetenskap, produktdesign och digital omvandling – som alla bidrar med ovärderliga insikter till ditt team under deras kortvariga engagemang.

Vi erbjuder också ytterligare en rad tjänster, från att sätta upp en effektiv rekryteringsprocess till att rekrytera för ett specifikt projekt eller behov. Detta inkluderar bland annat hantering av bakgrundskontroller, förhandlingar med kandidater och arrangemang av onboardingprogram. För att se till att du får ut det mesta av vårt tjänsteerbjudande hjälper våra erfarna konsulter dig också att identifiera roller inom din organisation där Interim CTO:er kan vara till särskild nytta samt att utveckla strategier för att hantera dem mer effektivt i framtiden om det behövs.

Ta kontakt idag för att få veta mer om våra lösningar för Interim Chief Technology Officer (CTO) eller andra IT-relaterade behov du kan ha.

Interim CTO

Hör av dig för att veta mer om interim CTO

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi