Interim Product Manager

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim Product Manager

Dmatch är ett ledande bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserar sig på teknik, digitalisering och IT. Med kontor i Stockholm och Öresund har de flera års erfarenhet av executive search, rekrytering och interim management.

På Dmatch erbjuder de Interim Product Manager-tjänster för att hjälpa organisationer med personalbehov på projektbasis. Deras team av erfarna yrkesmän är utbildade för att identifiera de mest lämpliga kandidaterna för din organisations specifika behov. De strävar efter att tillhandahålla kvalitetstjänster som uppfyller kundernas krav samtidigt som de uppfyller deras affärsmål.

När det gäller Interim Product Manager drar Dmatch nytta av sin omfattande förståelse för branschen samt aktuella trender inom innovation. Detta gör det möjligt för dem att utveckla strategier som är skräddarsydda specifikt för varje företags unika uppställning. Dessutom tar de hänsyn till både regionala variationer och den globala marknadsutvecklingen när de skapar innovativa lösningar som passar varje organisations behov.

Dmatch förstår också att kommunikation och samarbete är nyckelaspekter för varje framgångsrik utnämning av produktchefer. För att säkerställa en sömlös integration mellan teamen tillämpar de bästa praxis som öppna och transparenta kommunikationsprotokoll mellan alla intressenter som är involverade i processen. Detta säkerställer att alla är på samma sida under hela projektets eller uppdragets tidsperiod. Dessutom har Dmatch ett nära samarbete med både interna team och externa partners för att säkerställa en smidig övergång till vilken roll eller position som helst inom en organisation.

På Dmatch förstår vi att det kan vara svårt att hitta en tillfällig produktchef, så vi är stolta över att kunna erbjuda förstklassig kundservice under hela vägen. Vi erbjuder våra kunder engagerad support från början till slut, inklusive regelbundna uppdateringar om lägesrapporter och säker datalagring för konfidentiell information när det behövs. Utöver detta är vårt team alltid tillgängligt för konsultation i alla skeden under anställningsprocessen om det behövs, så du kan vara säker på att du får bästa möjliga råd under hela din resa med oss!

Interim Project Manager

Hör av dig för att veta mer om interim Product Manager

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l
INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi