Interim Project Manager

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim Project Manager

Dmatch är ett rekryterings- och interimsföretag med många års erfarenhet av Executive Search, rekrytering och interimskonsulter inom teknik, digitalisering och IT. Våra interimsprojektledare har omfattande kunskap och erfarenhet för att hjälpa företag att öka sin produktivitet, hantera förändringar effektivt, bygga upp team på ett effektivt sätt och hålla sig på topp på den ständigt föränderliga marknaden.

Vi är verksamma i Norden med kontor i Stockholm och Öresund. Med vårt professionella tillvägagångssätt hjälper vi organisationer att hitta rätt Interim Project Manager för deras behov. Vi tillhandahåller Interim Program Project Managers baserat på deras kompetens och expertis för att säkerställa att varje projekt hanteras av en erfaren chef som förstår kundens mål.

Våra tjänster på Dmatch omfattar chefsökningar, rekrytering, interimstjänster för chefer och specialister. Som en del av vårt engagemang för utmärkt kundservice strävar vi efter att förstå dina behov från början till slut. Vi ger också stöd genom mentorprogram samt erbjuder personlig vägledning genom hela vår process – från sökning till övergång – för att se till att du får ut så mycket som möjligt av din Interim Program Project Manager.

På Dmatch är vi stolta över att tillhandahålla kvalitativa Interim Program Project Managers som är mycket professionella och pålitliga. Vi garanterar att varje Interim Program Project Manager har utmärkta kunskaper i projektledningsprocesser tillsammans med exceptionell kommunikationsförmåga. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på alla frågor du kan ha om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa till att göra ditt projekt framgångsrikt.

Om du vill veta mer om hur Dmatch kan hitta den perfekta Interim Program Project Manager för dig, kontakta oss idag!

Interim Project Manager

Hör av dig för att veta mer om interim Project Manager

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi