Associates & Consultants – Dmatch

Har du ett stort intresse för Tech/Snabbväxande bolag? Dmatch fortsätter att expandera och vi söker nu Associates och Consultants som vill utvecklas samt leverera tydliga resultat i våra kunduppdrag.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för tech/digitalt, näringsliv och människor. Vi värdesätter att du är analytisk, kommunikativ, nyfiken och strukturerad. Du är även en resultatinriktad och drivande lagspelare. Du känner stort engagemang för organisations- och strategifrågor kombinerat med de senaste tech- affärs- och ledarskapstrender. Du är social och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos dina kollegor och kunder genom din analytiska kapacitet, leveranssäkerhet och fokus på kvalitet. 

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en bred roll som innehåller allt från att söka efter kandidater, leda interna projekt, intervjua kandidater samt ansvar för övergripande administration. Du kommer att arbeta med rekryteringar framför allt till Tech-industrin men även andra företag som söker olika Tech-befattningar. Nivån på rollerna är allt från chefs- och specialistroller inom Tech-industrin till chefer och specialister inom övriga näringslivet samt organisationer, vilket kräver flexibilitet, kreativitet och god slutledningsförmåga.

Genom att arbeta med framför allt Tech-industrin kommer du efterhand att få en djup förståelse för teknik, affärer, innovation och industrins behov, samtidigt får du utväxling för din förmåga att projektleda. Dmatch AB erbjuder dig goda villkor i en professionell och dynamisk arbetsmiljö i centrala Stockholm med flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter samt spännande kunder.

Som individ har du god förmåga att visa omtanke för och relatera till andra människor. Du trivs med att tala och presentera inför grupper, du skapar förtroende. Vi arbetar i team och ditt bidrag kommer att värderas högt.

Primära arbetsuppgifter

  • Genomföra search av kandidater, kartläggningar och research
  • Arbeta med marknadsföring i olika kanaler
  • Projektleda rekryteringsprocesserna både internt och externt i nära samarbete med våra kunder
  • Genomföra kandidatintervjuer
  • Genomföra undersökningar, analysera material och skriva rapporter om Tech-industrins utmaningar och behov

Associate

0-2 års arbetslivserfarenhet. Vi söker både dig som nyligen tagit examen eller arbetat några år.

Consultant

2-4 års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har relevant arbetslivsfarenhet antingen som rekryteringskonsult, Talent Acquisition eller Managent/IT-konsult.

Om Dmatch AB

Dmatch AB är ett entreprenörsdrivet, familjeägt och snabbrörligt företag inom Executive

Search och Interim, specialiserat mot Tech – Digital – ICT. Vi kombinerar kompetens från två branscher: gedigen erfarenhet och kunskap om den globala Tech industrin, samt Executive Search och Interim. Dmatch är en del av Michaël Berglund AB, en av de ledande Executive Search firmorna i Sverige. Vi är aktiva i Norden, med kontor i Stockholm och Helsingborg.

Vill du ha mer information?

Vänligen kontakta:

Felix Sjöborg
felix.sjoborg@dmatch.se
+46 73 158 36 67

APPLY TO THE POSITION BELOW

POLICY ON HANDLING OF INFORMATION

As a recruitment and staffing company, we collect information and data about you as a candidate. We handle all information and data in a safe and secure way to protect your integrity. Our working processes and IT-support systems are developed to comply with and strictly follow the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR). Please read more in Dmatch Privacy Policy.