Associate – Dmatch

Vi expanderar vårt team och söker nu efter Associates inom Executive Search!

Dmatch är ett familjeägt, entreprenöriellt och snabbrörligt företag specialiserat på rekrytering och interim management med fokus inom tech, digitalt och IT. Vi är aktiva i Norden med kontor i Stockholm och Öresund samt är en del av Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande bolag inom executive search.

Dmatch genomsyras av en kultur byggd på arbetsglädje, entreprenörskap, driv och kvalité.

Vårt arbete präglas av professionalism, högt tempo, och utrymme för stort eget ansvar. Rollen som Associate hos oss är bred och du kommer få möjlighet att utvecklas i den riktning du själv önskar. Du kommer arbeta nära våra seniora partners och ta stort ansvar för att våra kunduppdrag genomförs med högsta kvalitet. Du ansvarar för kartläggning och kontakter av potentiella kandidater, du sköter intern styrning, du förbereder presentationer, du intervjuar och tar ansvar för att utveckla våra interna processer. Rollen ställer krav på professionalism, integritet, analytisk förmåga och ansvarskänsla.

Som individ har du god förmåga att visa omtanke för och relatera till andra människor. Du trivs med att tala och presentera inför grupper, du skapar förtroende. Vi arbetar i team och ditt bidrag kommer att värderas högt.

Tycker du om att ha roligt på arbetet, vill vara med på en expansionsresa, har ett eget driv, är kreativ och möjlighetsorienterad, så kommer du att passa in hos oss. Har du dessutom ett intresse för tech och snabbväxande företag är matchningen ännu bättre!

Vi ser fram emot din ansökan.

Vill du ha mer information?

Vänligen kontakta:

Rebecca Uhrfeldt
rebecca.uhrfeldt@dmatch.se
+46 704 84 00 83

APPLY TO THE POSITION BELOW

POLICY ON HANDLING OF INFORMATION

As a recruitment and staffing company, we collect information and data about you as a candidate. We handle all information and data in a safe and secure way to protect your integrity. Our working processes and IT-support systems are developed to comply with and strictly follow the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR). Please read more in Dmatch Privacy Policy.