Internship på Dmatch AB

Har du ett stort intresse för Tech/Startups? Vill du få praktisk erfarenhet vid sidan av dina högskolestudier? ​Dmatch fortsätter att expandera och vi söker nu studenter som parallellt med studier vill lära sig mer om oss och hur vi arbetar samt leverera tydliga resultat i våra uppdrag.

Rollen
Till dig som studerar på universitet eller högskola i Stockholmsområdet erbjuder vi nu ett internship hos oss på Dmatch AB. Du kommer under internship-perioden att få inblick i hur det är att arbeta hos oss och samtidigt visa på din förmåga att prestera och leverera enligt vad som krävs för att arbeta som Junior Associate.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för tech/digitalt, näringsliv och människor. Egenskaper vi värdesätter är att du är analytisk, kommunikativ, nyfiken och strukturerad. Du är resultatinriktad, drivande och en lagspelare. Du känner stort engagemang för organisations- och strategifrågor kombinerat med de senaste tech- affärs- och ledarskapstrender och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos dina kollegor genom din analytiska kapacitet, leveranssäkerhet och fokus på kvalitet.

Arbetsuppgifter
Som Intern kommer du ha en viktig roll i teamet. Du erbjuds en bred roll som innehåller allt från att söka efter kandidater, leda interna projekt, intervjua kandidater samt ansvara för övergripande administration. Du kommer att arbeta med rekryteringar framför allt till Tech-industrin men även vanliga företag som söker olika befattningar för Tech-befattningar. Nivån på rollerna är allt från chefs- och specialistroller inom Tech-industrin till chefer och specialister inom övriga näringslivet samt organisationer, vilket kräver flexibilitet, kreativitet och god slutledningsförmåga. Genom att jobba med framför allt Tech-industrin kommer du efterhand att få en djup förståelse för teknik, innovation och industrins behov i kombination med möjlighet att få utväxling för din förmåga att projektleda. Dmatch AB erbjuder dig goda villkor i en professionell och dynamisk arbetsmiljö i centrala Stockholm med flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter samt spännande kunder.

Exempel på arbetsuppgifter
• Genomföra search, kartläggningar och research
• Arbeta med marknadsföring i olika kanaler
• Projektleda rekryteringsprocesserna både internt och externt
• Kortare kandidatintervjuer
• Genomföra undersökningar, analysera material och skriva rapporter om Tech- industrins utmaningar och behov

Om Dmatch AB
Dmatch AB är ett entreprenörsdrivet, familjeägt och snabbrörligt företag inom Rekrytering och Interim, specialiserat mot Tech – Digital – ICT. Vi kombinerar kompetens från två branscher: gedigen erfarenhet och kunskap om den globala Tech industrin, samt Rekrytering och Interim. Dmatch är en del av Michaël Berglund AB, en av de ledande Executive Search firmorna i Sverige. Vi är aktiva i Stockholm, Öresundsregionen och Göteborg, med kontor i Stockholm och Helsingborg. Ytterligare information kring Dmatch AB finns på www.dmatch.se.

Ansökan
Du ansöker till rollen genom att fylla i formuläret nedan samt bifoga ditt CV. Urvalet sker löpande.

Vill du ha mer information? 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Felix Sjöborg på telefonnummer 073 158 36 67 eller felix.sjoborg@dmatch.se

POLICY ON HANDLING OF INFORMATION

As a recruitment and staffing company, we collect information and data about you as a candidate. We handle all information and data in a safe and secure way to protect your integrity. Our working processes and IT-support systems are developed to comply with and strictly follow the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR). Please read more in Dmatch Privacy Policy.