Partner Dmatch – Öresund

Dmatch är ett familjeägt, entreprenöriellt och snabbrörligt företag specialiserat på rekrytering och Interim Management med fokus inom Tech, digitalt och IT. Vi är främst aktiva i Norden med kontor i Stockholm samt är en del av Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande bolag inom Executive Search.

Dmatch genomsyras av en kultur byggd på arbetsglädje, entreprenörskap, driv och kvalité. Vårt arbete präglas av professionalism, högt tempo, och utrymme för stort eget ansvar.

Vi vill expandera!

Efter goda framgångar i Stockholmsområdet och Mellansverige vill vi nu expandera vår verksamhet till Öresundsregionen. Rollen som partner präglas av att etablera och växa Dmatchs verksamhet i Öresund (med focus Lund/Malmö). Det innefattar allt från positionering av Dmatchs varumärke och verksamhet till leverans och tillväxt. Rollen ställer krav på professionalism, integritet, entreprenöriell förmåga och ansvarskänsla. Som individ har du god förmåga att visa omtanke för och relatera till andra människor. Du trivs med att skapa och driva företag framåt och du skapar förtroende. Vi arbetar i team och ditt bidrag kommer att värderas högt.

Vill du vara med på en expansionsresa, har ett eget driv, är kreativ och möjlighetsorienterad, så kommer du att passa in hos oss. Har du dessutom ett intresse för Tech och snabbväxande företag är matchningen ännu bättre!

Erfarenhet & Personlighet

 • Mer än tio års erfarenhet av ledande roller inom Techbranschen, eller;
 • Motsvarande erfarenhet från rekryterings-/HR-området, med relevant teknisk erfarenhet, båda ovan med ett omfattande personligt nätverk på den svenska sidan av Öresundsmarknaden (Malmö /Lund/Helsingborg)
 • En entreprenöriell personlighet med beprövad erfarenhet av att etablera och växa affärer (små till medelstora företag eller en enhet i större företag)
 • Strategisk inställning i kombination med en praktisk personlighet
 • Hög etik i allmänhet, inklusive fullständig acceptans för jämställdhet och mångfald
 • Erfarenhet av att arbeta i internationella och mångkulturella arbetsmiljöer
 • Utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
 • Relevant akademisk utbildning

  Ansvarsområden & Målsättningar

  • År 1-2: Som Partner & VD för “Dmatch Öresund AB”, etablera och växa Dmatchs verksamhet  i Öresund (med focus Lund/Malmö) med ett lokal kontor och relevant personal i Lund eller Malmö
  • Y3-5: Positionera Dmatchs varumärke och verksamhet som ett av de ledande rekryterings- och interimföretagen inom Techbranschen på Öresundsmarknaden
  • Bli en del av Dmatchs ledningsgrupp och personligen bidra till ytterligare strategiutveckling och affärstillväxt i Sverige och andra nordiska länder

  VILL DU HA MER INFORMATION?

  Vi ser fram emot din ansökan. Vänligen kontakta:

  Stefan Johansson
  stefan.johansson@dmatch.se

  ANSÖK NEDAN

  POLICY ON HANDLING OF INFORMATION

  As a recruitment and staffing company, we collect information and data about you as a candidate. We handle all information and data in a safe and secure way to protect your integrity. Our working processes and IT-support systems are developed to comply with and strictly follow the requirements of the General Data Protection Regulation (GDPR). Please read more in Dmatch Privacy Policy.