Rekrytering

Rekrytering hos D.match

När vi hjälper er med er rekrytering av nya anställda hittar vi rätt lösning för ert företag. Vilket innebär att vi anpassar vårt arbete till era allmänna och specifika behov. Tillika följer vi er genom hela processen, från behovsanalys till anställning. Även har vi hjälpt kunder som har kommit till oss utan en klar bild av vilka färdigheter de letar efter. Ej heller kanske de helt enkelt inte har tid att slutföra anställningsprocessen. Då ser vi till att stödja er genom att frigöra tid till rekryteringen, från ansökan till anställning. Också får ni genom oss tillgång till vårt omfattande nätverk av kompetenta kandidater. Därför garanterar vi en kvalitetssäker process som ger er trygghet i att era kandidater är rätt kandidater för de tjänster vi rekommenderar.

Anställda spelar en avgörande roll i ett företags tillväxt. Exempelvis kommer ni att behöva skapa en kravprofil, sätta ihop en annons, genomföra intervjuer och fatta många beslut på vägen. Samtidigt måste ni vara framgångsrika i att nå och attrahera rätt talanger, vilket inte är lätt på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. Och att hitta rätt talang kräver kunskap och engagemang. Av den orsaken ska ni ta hjälp av D.match. Nämligen är vi experter på att hitta kandidater inom tech, digitalt, IT och chefspositioner. Vad mera är ser vi alltid till att sätta rätt personer i rätt positioner.

Att anlita en erfaren rekryteringsbyrå för att hitta och attrahera rätt personer för jobbet kan också minska risken för kostsamma anställningsmisstag och frigöra värdefull tid för att fokusera på företagets pågående göromål.

Rekrytering