Rekryteringsföretag Stockholm

D.match är ert rekryteringsföretag Stockholm

D.match är det smarta valet när du söker rekryteringspersonal Stockholm. Bland annat är vi specialiserade på chefsrekryteringar, främst inom IT, digitalt och tech. Nu när vi bistår kunder med tillsättningen av personal ser vi till framtiden. Nämligen gäller det att inte bara ha koll på historiska och nutida krav på specialister och ledare. Även så måste vi ha koll på i vilken riktning marknader och samhället är på väg. Exempelvis dagens ledare både kunna hantera människor såväl som ny teknik och snabba förändringar.

Som sagt är vi ett ledande  rekryteringsföretag med bas i Stockholm. När det gäller våra arbetsmetoder och processer så är vi experter på att hitta högkvalificerade kandidater med rätt motivation, förkunskaper, behörighet och ledarskapsfilosofi. Därtill sköter vi nomineringsprocesser och brukar snabbt kunna göra en kvalitetsmatchning som för företaget och kandidaterna till framgång.

De kunder som vänder sig till oss är ofta de som har svårt att hitta rätt person till rätt plats. Ty, med många års erfarenhet vet vi exakt hur komplicerad rekryteringsprocessen kan vara och hur svårt det kan vara att hitta den bästa kandidaten för tjänsten.

För en kompetent, tillmötesgående och erfaren rekrytering så tycker vi att ni borde ta och kontakta oss. Förutom rekrytering arbetar vi med interim, executive search och vägledning genom de olika momenten i anställningsprocessen.

Rekryteringsföretag Stockholm