Interim CMO

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim CMO

Dmatch är en ledande leverantör av Interim CMO- och Executive Search-tjänster i Norden. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och interim management med fokus på tech, digital och IT. Vårt team av erfarna proffs levererar skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds unika behov och ger dem den flexibilitet de behöver för att anpassa sig till föränderliga affärsmiljöer.

På Dmatch tillhandahåller vi interim CMO på projektbasis vid behov. Våra tjänster omfattar Executive Search, rekrytering och Executive Interim inom tech, digital och IT-domäner. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa varje kunds individuella krav och garanterar maximal effektivitet och kostnadseffektivitet för deras projekt.

Vårt team består av specialister inom rekrytering och Interim som ständigt arbetar för att hitta den perfekta kandidaten för varje jobbtillfälle. Med vårt breda kontaktnät i hela regionen kan vi snabbt hitta lämpliga kandidater från både etablerade företag och nystartade företag som passar in i specifika roller.

Vi erbjuder också ytterligare tjänster som rådgivning om personligt varumärke för Interim CMOs och skräddarsydda utbildningsprogram för chefer som vill vässa sina färdigheter inom olika områden som är relaterade till Interim. Dessutom erbjuder vi omfattande stöd i alla skeden av rekryteringsprocessen.

På Dmatch strävar vi efter att överträffa förväntningarna när det gäller Interim CMO-lösningar. Med kontor i Stockholm och Öresund är vårt team välutrustat med de resurser som krävs för att säkerställa framgångsrika resultat för varje uppdrag vi tar oss an. För mer information om Interim CMO eller någon annan tjänst som erbjuds av oss på Dmatch är du välkommen att kontakta oss när som helst!

Interim CMO

Hör av dig för att veta mer om interim CMO

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi