Interim CXO

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim CXO

Dmatch är en leverantör av förtroendeuppdrag för chefer och erbjuder Interim CXO för projektbaserade lösningar vid behov. Med en stark närvaro i Norden har Dmatch kontor i Stockholm och Öresund där deras team av erfarna proffs erbjuder Executive Search, rekrytering och interim management tjänster specialiserade på tech, digital och IT-sektorn.

På Dmatch förstår vi de unika utmaningar som kommer med att hantera projekt och säkra rätt chefer för att säkerställa framgång. Det är därför vi strävar efter att tillhandahålla Interim CXO som har djup insikt i de senaste industritrenderna och marknadsutvecklingen. Dessutom är Interim CXO på Dmatch väl avrundade och mycket kunniga yrkesmän som kan fylla alla luckor inom organisationen som behövs för att säkerställa ett framgångsrikt projektgenomförande.

När du söker Interim CXOs på Dmatch kan du dessutom förvänta dig ett team av experter som är engagerade i att hitta rätt person för varje jobb. Våra Interim CXOs som Dmatch tillhandahåller är erfarna personer med många års framgångsrika meriter inom olika branscher. Detta garanterar att oavsett vilken typ av Interim CXO-tjänst som krävs för ditt projekt – kan du vara säker på att det kommer att hanteras på ett kompetent sätt av en professionell person.

Interim CXO

Hör av dig för att veta mer om interim CXO

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi