Interim PMO

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er att hitta er interim PMO

Dmatch erbjuder kompetens inom Interim PMO för bemanning på projektbasis när det behövs. Vi har många års erfarenhet av executive search, rekrytering och executive interim inom teknik, digital och IT. Dmatch är ett entreprenöriellt och snabbt företag som specialiserar sig på rekrytering och interim management med fokus på teknik, digital och IT. Vi är aktiva i Norden med kontor i Stockholm och Öresundsregionen.

På Dmatch arbetar vi för att leverera högklassiga PMO-konsulter som levererar verksamhetsutveckling och styrning av organisationer inom projektledning, ledningsprocesser, analys, projektportföljer samt riskhantering. Vi har en stark profil inom Interim Management som hanterar alla typer av Interim Managementlösningar från grund till topp.

Hos Dmatch strävar vi efter att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda rätt personer till rätt jobb, baserat på deras specifika kompetensbehov. Vårt team består av professionella specialister som gärna delar med sig av sina professionella bakgrunder och insikter i branschen för att säkerställa att du får den bästa servicen och de nyttigaste resultaten. Vi ger dig möjligheten att helt anpassa din Interim-resa baserat på dina specifika önskemål om Interim Manager eller Interim Team Member, vilket ger dig mer flexibilitet när det gäller surexciteringar och engagemangstidshorisonter inom Interim Management-lösningar som passar bäst till din verksamhet.

Vi hjälper dig att effektivisera den interna processen inom Interim Management genom att ta hand om hela processen från start till slut – från identifikation av Interimsbehov till leverans av kvalitativ Interimsrekrytering vars syfte är att uppfylla dina specifika affärsmeningar och behov. All vår expertis har samlats under tjugo års tid, vilket garanterar en lysande tjänsteleverans som motsvarar dina exakta Interimsbehov.

Vid Dmatch ser vi gärna fram emot att hjälpa dig! Kontakta vårt team idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med Interim Management-lösningarna som bäst passar din verksamhet!

Interim PMO

Hör av dig för att veta mer om interim PMO

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag. 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

 

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

 

l

INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi