Interim Sales

När tajming är A och O fyller vi luckan – snabbt.

Vi hjälper er med Interim Sales

Dmatch är en ledande leverantör av Interim Sales och Interim Management-tjänster i Norden. Med kontor i Stockholm och Öresund har vi i flera år hjälpt organisationer att hitta rätt kompetens på ledningsnivå för sina projekt.

På Dmatch är vårt erfarna team av Executive Search-konsulter specialiserade på Interim Sales och Interim Management-tjänster, med särskilt fokus på tech-, digital- och IT-sektorerna. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa organisationer att fylla sina behov med högkvalificerade interimsledare.

Våra Interimare kan snabbt ta sig in i roller eftersom de vanligtvis har erfarenhet från liknande situationer eller branscher med sig. Detta gör det möjligt för organisationer att dra nytta av specifika kompetenser och expertis som kanske inte finns tillgängliga inom den egna organisationen. På grund av Interims kortsiktiga åtagande kan organisationer dessutom optimera sina personalkostnader samtidigt som de behåller en hög kvalitet i utförandet.

På Dmatch anser vi att det ska vara enkelt och okomplicerat att hitta de bästa talangerna inom Interim Sales och Interim Management – det är därför vi strävar efter att se till att våra kunder får det de behöver snabbt och utan krångel. Våra tjänster kompletteras av vår blogg som ger aktuella nyheter om relevanta branschtrender samt råd för dem som söker roller inom Interim Sales och Interim Management.

Om du vill ha mer information om Dmatchs tjänster eller om du behöver råd om din rekryteringsprocess, tveka inte att kontakta oss.

Interim Sales

Hör av dig för att veta mer om Interim Sales

Vi hittar ledare som lyfter din business inom tech

På Dmatch erbjuder vi skräddarsydda tjänster inom rekrytering, interim executive och executive search.
Vår egen bakgrund från globala tech-företag, säkerställer att du hittar rätt ledare och specialister inom tech, digitalt och IT.

Genom att investera i det som är viktigast – Människor, driver vi din organisation mot framgång.

 

Vi hittar din perfekta match

VÅR FÖRMÅGA

Alla konsulter på Dmatch har en bakgrund inom tech-industrin och en djup förståelse för hur dagens teknologi påverkar affärer – samt vilka förmågor företagen kräver för att möta morgondagens utmaningar och möjligheter. På Dmatch håller vi ett ständigt öga på trender och branschens föränderliga behov för att säkerställa en perfekt match mellan kandidater och företag.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi arbetar med alla befattningar och företag inom tech, digitalt och IT, med fokus på seniora och exekutiva roller. Våra tjänster inkluderar executive search, rekrytering av permanenta positioner och befattningar, interimsuppdrag och korttidsuthyrningar.

THE MATCH

Med en gedigen erfarenhet från rekrytering och specifik kunskap inom tech, digitalt och IT, erbjuder vi våra kunder och kandidater kvalitativa, snabba och skräddarsydda tjänster med hög kvalitet. Vi hittar ledare och specialister som matchar dina behov.

– Dmatch

Dmatch - stora möjligheter inom Tech

Tidigare uppdrag i urval

LEDARSKAPSROLLER

Ordförande / Styrelseledamot
CEO / VD
COO & General Manager
Technology Officers (CTO, CIO)
Financial Executives (CFO)
Product Executives (CPO)
Marketing Executives (CMO)
Digital Officers (CDO)
Sales Executives (CSO)
Strategy Executives (CSO)
Sourcing & Procurement Executives
HR / People Executives (CHRO/HRPO)

MANAGEMENT & SPECIALISTROLLER

Key Account Managers (KAM)
Product Managers
Projekt / Program Managers
Konsulter
Digital Marketing Managers
Implementation Managers
Customer Support Managers
Plant/Site/Production Managers
Partner Managers
E-Commerce Managers
Business Development Managers
HR Managers

l
INDUSTRIER

Hårdvara / Mjukvara / SaaS
IoT (Internet of Things)
IT / Digital Consulting
Data & Analys
Digital Commerce
Artificiell Intelligens (AI)
Medtech
Telekom & Cloud
Gaming & Affiliation
FinTech
Deep Tech
Energi