WTEQs Lansering
Tema : Gå mot strömmen
När? Onsdag den 4 mars kl 17-19, inkluderat mingel med snittar och bubbel.
KVÄLLENS TALARE

EVA SWARTZ GRIMALDI har lång erfarenhet inom media, bl.a. som vd för Meter Film & Television, Programdirektör på TV4 och VD för bokförlaget Natur & Kultur. Idag är Eva ordförande i Apotea och Doberman. Hon är även styrelsemedlem i Stockholms Universitet, Stockholms Konserthus, Storytel, SBB i Norden samt Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen.

ANNA DAHLÉN går mot strömmen som kvinna i spelbranschen. Idag är hon Engineering Manager på E-Sportbolaget G-Loot och har sedan tidigare mer än 10 års erfarenhet på bolag som DICE och ComHem. Anna brinner för att se individer växa och skapa högpresterande team.

ELSA BERNADOTTE är medgrundare av Karma-appen som möjliggör för restauranger och livsmedelsbutiker att sälja överskottsmat till konsumenter till ett lägre pris. Karma vill leda vägen till ett mer hållbart samhälle. Deras teknik ska i grunden förändra livscykeln för livsmedel och minska det globala matavfallet.

LILL GREBING grundade Cubegreens 2018 tillsammans med sin man med visionen att ge fler tillgång till ”härodlade” grönsaker. Avancerad odlingsteknik i fraktcontainrar gör det möjligt att förse stadsmiljöer med nyskördade och hantverksmässigt odlade grönsaker och örter året runt. Lill kommer visa oss bakom kulisserna på Cubegreens samt berätta om sin egen resa från en trygg anställning till att idag driva eget.